Frostad fönsterfilm

Vill ni ha högt ljusinsläpp men ändå avskärma en lokals insyn från obehöriga? Eller vill ni kanske avgränsa en glasvägg i ett våtrum med toalett så att privatlivet skyddas även om det är familjen det gäller? Frostad fönsterfilm är en perfekt film för att insyns skydda exempelvis fönster och glasväggar, men samtidigt bibehålla det naturliga ljuset.

Underkategorier

 • Frostad fönsterfilm 50 cm x 3 m

  Pris 189,00 kr
  <p>Frostad fönsterfilm. Ett perfekt val för dig som vill snygga till det, men samtidigt få en bra insynsskydd. Levereras på rulle 50 cm x 3 m.</p>
 • Frostad fönsterfilm 50 cm x 30 m

  Pris 1 599,00 kr
  <p>Frostad fönsterfilm. Ett perfekt val för dig som vill snygga till det, men samtidigt få en bra insynsskydd. Levereras på rulle 50 cm x 3 m.</p>
 • Frostad fönsterfilm 1.52 x 30 m

  Pris 4 259,00 kr
  <p>Frostad fönsterfilm. Ett perfekt val för dig som vill snygga till det, men samtidigt få en bra insynsskydd. Levereras på rulle 1.52 x 30 m.</p>

Frostad fönsterfilm för insynsskydd

Frostade fönsterfilmer är idealiska som skydd mot solens heta strålar som ligger på och nyfikna blickar som går förbi. Om du bor på bottenvåningen eller äger en villa, så kan det vara skönt att kunna göra dina dagliga sysselsättningar utan att behöva oroa dig att vem som helst kan ta del av dem. En fönsterfilm utgör således det perfekta insynsskyddet och passar till fönster i både badrum och kök m.m. På ett kick får du ett färdigt resultat utan krångel!

Frostad fönsterfilm - Ett perfekt stylingkomplement

Vår frostade fönsterfilm som både är enkel att fästa och har en garanterat lång hållbarhet, besitter också den fördelaktiga egenskapen att vara en optimal inredningsdetalj för styling av hemmet. Hos Solfilmskompaniet finns en stor valfrihet av film till fönster då vi erbjuder olika storlekar, färger och inspirerande mönster. Den kvalitativa, frostade fönsterfilmen gör sig väl i både privatbostäder, kontor, skolor och fysiska butiker, både som insynsskydd och som en designklick i interiören. De flesta använder fönsterfilmen till just fönster, men den fungerar lika bra som dekorationer i andra sammanhang. Tack vare förmågan att kunna skära till filmen och anpassa den till ändamålet, är detta numera en mångfacetterad produkt som gör nytta på ett flertal sätt.

En prisvärd och smidig lösning

Solfilmskompaniets breda spann av fönsterfilm köps enkelt online via vår webshop och monteras på några minuter utan att klibba eller orsaka bubblor. Vår frostade fönsterfilm kan även tas bort utan att lämna några limrester. Kort sagt är film till fönster en smidig lösning som till på köpet inte tummar på rummets helhetsintryck eller ljusupplevelse. Det är också ett prisvärt alternativ till andra kanske mer permanenta åtgärder för att skapa det efterfrågade insynsskyddet.

Användningsområden kan vara

 • Badrum
 • Kök
 • Vårdcentral
 • Sjukhus
 • Kontor
 • Lagerlokal
 • Industrilokal

Hur monterar man fönsterfilmen?

Vi tipsar från vår långa erfarenhet hur du bäst sätter upp fönsterfilm oavsett ändamål.

Rengöring är A och O

Att ha en rengjort underlag är super viktigt när man ska montera frostfilm. Rengöring sker bäst med vanlig fönsterputs tillsammans med en mikrofiberduk. Finns det limrester så är det bra att ha en rakblad tillhands. 

Montera med vätska

Vår frostade fönsterfilm är självhäftande och kräver ingen extern lim. Vid leverans skyddas limmet med hjälp av en transparent skyddsplast och vid borttagning av detta kommer limmet fram. För att fönsterfilmen inte ska hugga fast i rutan utan att du ska kunna positionera den, så behöver du ha en sprayflaska med vatten och ett par droppar diskmedel. Använd vanlig grön yes original.

Skrapa för att trycka ut luft och vatten

Det är viktigt med att ha en bra monteringsskrapa för att kunna pressa ut vattnet, bubblorna och luften från filmen vid monteringen. Använd gärna en skrapa med filt på för att minska repor. Kom ihåg att fukta ytan innan du skrapar, så glider skrapan lättare på ytan och skrapandet blir både snabbare och enklare.

Torkningsprocess

Fönsterfilm kräver torkning innan man kan rengöra rutan och röra den. Låt torkningen ta sin tid då det varierar beroende på temperatur och väderförhållanden, men normalt sätt sker härdningen på 2-4 dagar i 15+ grader.