Dekorplast

Hos Solfilmskompaniet finner du en mängd olika dekorplast material. Allt från solid färger till trä folier som är enkla att montera med hjälp av luftkanalerna i limmet. Alltid snabb leverans och långa garantier!

Underkategorier

Dekorplast - Din "inredningsalltiallo"

Dekorplast eller dekorfilm är en mycket användbar och fiffig produkt som kan användas i de flesta Do-It-Yourself (DIY) sammanhang. På ett ögonblick och för en billig peng kan du framhäva miljöer och vrår i ditt hem, i din båt eller i din bil, som annars hade kunnat falla i glömska eller tristess. Med dekorfilm kan du skapa nya förutsättningar, nya stilar och illusioner eftersom det finns dekorplast som efterliknar olika träslag, tegel, mosaik, marmor osv.

Dekorplastens användningsområden

Kärt barn har många namn; dekorplast brukar även omnämnas som dekorfolie, dekorfilm, möbelfolie eller designfolie m.m. Syftet är alltid detsamma – att piffa upp olika material, förändra och leka med inredning och stil. Plasten fästs enkelt på diverse material som köksluckor, väggar, fönster, dörrar och kakel. Eftersom den kan köpas i många färger och mönster, lämpar den sig för både hemmiljö, bilinredning och båtinredning samt till andra ändamål som bara din egen fantasi sätter gränser för.

Snabb och problemfri montering

Vår dekorplast på Solfilmskompaniet kan lätt och behändigt monteras, tack vare de smidiga luftkanalerna som förhindrar uppkomsten av bubblor. Rengör ytan som plasten ska fästas på, dra av skyddspapperet och klistra fast. Låt dig inte begränsas av plana ytor – plastfilmen anpassar sig även på välvda ytor om du använder t.ex. hårfön eller värmepistol vid monteringen. Solfilmskompaniets dekorplast är gjord av slitstark och hållbar plastfilm som tål krafttag och slitage, och rengörs enkelt med lite såpa. Har du tidigare provat andra dekorplaster, kommer du garanterat att märka skillnaden i kvalitet.
Hos oss kan du hitta den självhäftande dekorfilmen i blankt eller matt utförande. Du köper den på metervara och klipper sedan till den efter behov.