Solfilmskompaniet.se är ett svenskt företag som ägs och bedrivs av Solfilmskompaniet Sverige. Målet vid start av företaget var att erbjuda högkvalitets filmer till låga priser vilket även är målet i dagsläget. Solfilmskompaniet inriktar sig på att sälja högkvalitiva plastprodukter först och främst till företag, men även till privatpersoner.

Vi växer otroligt snabbt och levererar i dagsläget våra produkter till ett tio-tal återförsäljare runt om i Sverige.

Vi är proffs på folie och solfilm.

Vi har direkt kontakt med världsledande fabriker och handlar utan mellanhänder vilket medför att vi kan erbjuda kvalitivaprodukter till ovanligt låga priser.

Tack vare unika frakt- och leverantörsavtal så garanterar vi att vi kan pressa priserna som ingen annan leverantör i Sverige.

Vårt trevliga bemötande och vår goda service i kombination med oerhört låga priser, bra garantier, och snabba leveranser gör att vi är det självklara valet för kunden.

Vi har flertal återförsäljare för våra produkter i hela landet, är du intresserad av att bli återförsäljare? E-posta oss på aterforsaljare@solfilmskompaniet.se och beskriv er verksamhet.

Vi har även en trevlig kundtjänst som vi sköter via både e-post och telefon. Vi har telefontider alla dagar mellan klockan 12.00 - 17.00. Välkommen att ringa 031 313 94 33

Samtliga produkter skickas direkt ifrån vårt huvudlager i Göteborg och leveranstiden är varierande beroende på produkt och beställning. Lager varor skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Vi innehar F-skattesedel och är registrerade för moms(SE920421535501)


Solfilmskompaniet
Bultgatan 13
442 40 Kungälv
Företagssäte: Kungälv, Sverige