Skärplotter

Här finner du skärplottrar i olika storlekar för både hobby och proffs bruk. Vi har alltid snabba leveranser när det gäller skärplotter och lämnar alltid 1 års garanti.

Underkategorier

Skärplotter

Skärplotter är ett behändigt redskap för att skära ut motiv, tryck eller dekaler. Det är med andra ord verktyget som behövs när du vill producera tryck för kläder, dekaler till bilar, båtar osv, samt skyltar och stickers m.m. Solfilmskompaniets skärplotter kan köpas smidigt online och riktar sig såväl till hobbybruk som till det lilla eller större företaget som är ute efter en viss produktionsmängd. Du som t.ex äger ett tryckeri kommer att finna verktyg som skärplotter, vinylskärare och folieskärare, mycket praktiskt. Att köpa skärplotter innebär en smart investering i företaget.

Skärplotterns egenskaper

Solfilmskompaniets skärplotters är enkla att hantera och åstadkommer mycket fina resultat. På grund av en flexibel skärbredd och snabb skärhastighet kan du skapa egna motiv på kort tid. Tack vare valsar, skarpa knivblad, stabilt benställ, uppsamlingskorg och den smidiga programmeringen där du kan ställa in önskat format, kan du få fram ett skräddarsytt tryck som garanterat uppskattas av dig själv och/eller dina kunder och därmed gynnar din verksamhet.

Vinylskärare och folieskärare

Kärt barn har många namn. En vinyl- eller folieskärare är ett annat namn för skärplottern. Den producerar transfertryck in på bara millimetern och tar lite plats på bordet, vilket är särskilt bekvämt för en kreativ hobbyverksamhet.