Utbildning & kurs på solfilm

Marknadsledande utbildningar & kurser på solfilmsmontering.

KOMMANDE KURSER:

Solfilmskurs 3 dagar  | 15-17 Maj 2024  |  I Göteborg  | FINNS LEDIGA PLATSER KVAR

- Noga utvalda kursledare.
- Kursledare med över 25 års erfarenhet.
- Jobba med en one stop shop.
- Få möjligheten till support vid uppkomna problem under montering.
- Träna både på lösa dörrar och hela bilar.
- Fri material tillgång under kursen.
- Vi bjuder självklart på lunchen för alla deltagare.

** VI HAR MÖJLIGHETEN ATT ERBJUDA KURSEN PÅ DELBETALNING! **
Frågor om kursen eller önskar du anmäla dig? Ring oss på 031-3139433 eller mejla jonas@solfilmskompaniet.se

Kursstart kl 10.00 och pågår fram till 16.00 med 1 timmes avbrott för lunch. Observera att antalet platser är begränsade. För att säkerställa en plats bör anmälan ske fortast möjligt till oss.

Letar du efter utbildning eller kurs på solfilm? Då har du kommit till rätt leverantör för detta ändamål. Vi tillhandahåller kvalitets utbildningar för både privat och företagskunder.

Få möjligheten att bli utbildad på marknadsledande material med långa garantier, snabba leveranser & en personlig kontaktperson.

Börja din karriär på solfilmsmontering genom att delta i våra unika & populära solfilmskurs. Bli en riktig stjärna på monteringar med hjälp av våra erfarna certifierade kursledare.

Under vår utbildning så lär du dig säljknep, materialval, förberedelser som tvätt/rengöring, demontering av paneler, verktygsval, krympningstekniker och skär tekniker. Under kursen har du alltid fri materialtillgång och ett proffs verktygspaket ingår.

Vi har valt att lägga mycket tid på praktisk träning som görs tillsammans med våra certifierade kursledare. Kursledaren visar, granskar samt tipsar vid uppkomna problematik för att du skall få ut så mycket erfarenhet som möjligt av kursen.

När du väljer vår utbildning på solfilm så får du träna på bådehela bilar och lösa dörrar. Observera att dom flesta andra aktörer erbjuder enbart träning på lösa dörrar/rutor

Efter kursen så har vi som mål att du skall klara en stor mängd olika bilmodeller. Starta din business på en gång och dra in pengar!

Alla deltagare kommer att bli tilldelade med en diplom som visar att man genomfört utbildningen hos oss. Du får även tillgång till special priser för inköp av material & verktyg.

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen? Välkommen att ringa oss på 031-313 94 33

Anmälan till utbildningen går att göra online genom att köpa utbildningen längre ner på sidan eller per e-post till jonas@solfilmskompaniet.se

Underkategorier