Lackskyddsfilm

Premium X-shield lackskyddsfilm. Lämpligt att monteras på t.ex motorhuv, stötfångare eller över hela bilen för att förhindra stenskott och blästring.

Underkategorier

Stenskottsfilm - En trygghet för din bil

Är du också mån om att skydda din bil mot yttre påfrestningar med en stenskottsfilm? Vårt nordiska klimat, miljön och till och med din dagliga rutin kan många gånger resultera i repor, stenskott och andra defekter som ofta kan vara svåra eller dyra att åtgärda. Just av den anledningen finns det en enkel lösning på eventuella problem, och det är att använda en lackskyddsfilm eller stenskottsfolie, som skyddar din bil på ett effektivt sätt. Lackskyddsfilmen kan monteras antingen på hela bilen, stötfångare, motorhuv, trösklar, och skyddar lacken mot allt ifrån stenskott och repor till insekter och viss vandalisering.

Skyddsfilm - Din bils bästa vän

För oss på Solfilmskompaniet är det bättre att förebygga än att bota, och därför är skyddfilmen en självklarhet i vårt breda sortiment av skyddande produkter. Våra transparenta stenskottsfilmer finns i exceptionellt mjuk och flexibel PVC rubbing eller TPU material, som bl.a. självläker repor och andra skador med hjälp av solens energi. Hos oss kan du dessutom hitta lackskyddsfilmer i olika storlekar, prisklasser samt kvaliteter, och samtliga produkter är av utmärkt kaliber - inte enbart den mest exklusiva. Vi säljer endast högkvalitativa filmer som är enkla att skära och töja ut över det valda området.

Du beställer och köper enkelt din lackskyddsfilm online, och vår kundtjänst är tillgänglig sju dagar i veckan för att bistå dig i ditt köp. Välkommen till oss - vi hjälper dig att hitta rätt!