Färdigskuren solfilm

Solfilm till över 8000 bilmodeller med livstidsgaranti. En solfilm ger bilen ett snyggare utseende och ett bra värmeskydd. Solfilm skyddar dig och dina passagerare även mot farliga UV-strålningar och stoppar 99% av dessa strålningarna. Med en färdigskuren solfilm har du över halva jobbet redan utfört. Vi skär och skräddarsyr solfilmen till exakt din bilmodell vilket ger dig alltid 100% rätt skuren solfilm. Välkommen att bläddra i vår katalog för färdigskuren solfilm till just din bilmodell!

Underkategorier

Solfilm färdigskuren

På Solfilmskompaniet har vi alltid ett stort urval av färdigskuren solfilm till över 8000 bilmodeller. Handla din solfilm online hos oss smidigt och enkelt med en snabb leverans. Att montera solfilm skall vara smidigt och roligt! Därför har vi anpassat alla våra färdigskurna filmer utifrån bilrutorna just på din bil för att monteringen ska vara så enkel och rolig som möjligt.

Att tona rutorna med en färdigskuren solfilm ger inte bara bilen värmeskydd, insynsskydd, uv-skydd utan en solfilm ses oftast som en riktig lyft även utseendemässigt på bilen. Med en solfilm som är färdigskuren, så slipper du stå och mäta ut och bitarna och filmen blir alltid 100% rätt utskuren efter just dina bilrutor.