Kolfibervinyl film

Kolfibervinyl - Kolfiberfilm - Kolfiberfolie i 3D, 4D och 5D!

Här finner du vår Kolfibervinyl i både 3D,4D och 5D struktur. Välj den som passar din stil. Vår kolfibervinyl är noggrant kvalitetstestad och tål att jämföras. Vi har strukturerat ytan till skillnad från många budget varianter som printar ytan vilket liknar mer ett klistermärke än kolfiber. Vår kolfibervinyl har luftdräneringskanaler i limmet vilket medför alltid ett 100% bubbel fritt kolfiberfilm montage.

Ursäkta men vi verkar inte hitta det du söker.

Sök igen

Kolfibervinyl

Kolfibervinyl är en slitstark och skyddande produkt som består av tunna kolfibertrådar, sammanvävda i olika mönster, avsedda för foliering. Produkten säljs vanligen i metervara. Kolfibervinyl har en lätt vikt, är tåligt, hållbart, vattenavvisande och motverkar rostbildning. Det är ett prisvärt sätt att skapa styling på bilen, på köksluckor, på datorn, i båten eller på annan interiör eller exteriör som nöts lätt eller behöver en estetisk uppdatering.

Kolfiberfilmens enkla montering

Med självhäftande kolfiberfilm kan du på bara några minuter, ge en yta ny stil. Tack vare inkluderande luftkanaler i den självhäftande delen slipper du bubblor eller veck och kan med hjälp av en skrapa få till ett smidigt montage. Tänk på att kolfiberfilm utvändigt bör ha extra hög kvalitet för att klara sina åtaganden längre än vad som krävs för invändigt bruk. Solfilmskompaniets sortiment tillhandahåller kvalitetssäkrad och lättanvänd kolfiberfolie/kolfiberfilm som står emot alla väder.

Kolfibervinyl och olika beteckningar

Kolfibervinyl finns i 3D-, 4D- eller 5D-struktur. Strukturen avslöjar bland annat produktens matthet respektive blankhet. De olika beteckningarna avslöjar i grova ordalag hur du kan lyfta utseendet på den produkt du vill förändra. För ett mer dämpat intryck kan 3D rekommenderas, medan 4D och 5D passar när du vill ha en glansig yta som vittnar om tvättäkta kolfiberutseende.