Solskydd till din bil

 

Här berättar vi dem goda fördelarna med solskydd till din bil. Vad skall man välja för solskydd och vad finns det för fördelar?

Solskydd kan man använda sig av för att minska den varma temperaturen från solen som lyser i bilens fönsterrutor och detta är oftast den vanligaste anledningen varför man vill inskaffa solskydd till sin bil. Nu berättar vi mer!

Du får en behaglig klimat inne i bilen med en solskydd.
Solskydd ger dig en behaglig temperatur inne i bilen. Genom vår avancerade nano teknologi på bilfilm, så reducerar man upp till 60 procent av värmestrålningarna. Solskydd minskar temperaturen i bilen ofta pga t.ex aluminium skiktet på filmen. Det man dock skall tänka på är att aluminium/metall skiktet kan påverka radiovågor i bilen och med dagens moderna bilar med mer och mer avancerad teknik, så vill man inte montera en metalliserad solskydd. Därav har vi endast metallfri solskydd och producerad med Nano teknologi.

Använd en färdigskuren solskydd för maximal komfort i din bil.
Det finns många olika lösningar för solskydd och det kommer hela tiden nya lösningar. Många hinner inte med i utvecklingen och står fortfarande på ruta ett. Vi följer med dagens utvecklande teknologier och skapar solskydd som garanterar bra egenskaper och enkelheten för montering. En färdigskuren solskydd innebär att man får systemet 100% tillverkad efter din bilmodells bilrutor. Man slipper glipor och slipper dessutom gå på med kniv på bilen och kanske med värsta oturen råka skära på lacken. Enkelheten med modellanpassat system är även betydligt högre än andra varianter på marknaden.

Minska blekning av interiör genom att installera en solskydd.
Många av dagen solskyddslösningar har tyvärr inte det så kallade UV-skyddet. UV-skyddet innebär ett lager i filmens uppbyggnad som skyddar mot ultraviolett strålning. Med en solskydd till din bil från oss, så garanterar vi ett 99 procentigt UV-skydd och du slipper därmed blekning av bilens interiör som t.ex dörrpaneler, säten eller t.ex instrumentbräda. Det är även bevisat att solens ultraviolett strålningar ökar hudcancer och att människan får stordel av UV-strålningarna när man åker eller kör bil.

Säkerhet för dig och dina passagerare om olyckan skulle vara framme.
Många tänker inte att solskydd ökar säkerheten för dig och dina medpassagerare. Vid en eventuell olycka eller glaskross och solskydd med klister en tedens att hålla ihop glasrutan och därför minska risken att orsaka sår och skador på förare och passagerare. Vid eventuell glaskross kommer glasrutan inte gå i tusen små bitar utan filmen kommer att hålla ihop glasrutan och du kan enkelt lämna in bilen till en glasmästare som skär ut rutan och det blir snyggt och pryligt inne i bilen.

Sol är underbart, men kan orsaka problem för bilförare utan solskydd.
Tänk dig den varma och soliga sommardagen då solen lyser som allra starkast och du tappar sikten framåt i din bil pga detta. En solskydd är en lösning på detta! Med vår solskydd får du ett mångprocentigt bländningsskydd som reducerar solens solstrålningar och hindrar solen från att blända dig som bilförare. Du förlorar inte ljusinsläppet, men får en reducerad blädningsskydd.VÄLJ BILMODELL FÖR DIN BIL